_SW6 Lightwell House
       
     
 This unique 19th century Lion House is located in an exclusive Fulham terrace. The main body of the building and its rear wing are carefully extended towards the rear and side in accordance with the historical constraints imposed by its heritage context. Extensive rooflights topping the extensions are utilised to expose newly open, contemporary interiors, capturing abundant natural light and opening carefully sculpted internal openings. An ample basement is connected to the upper levels both visually and physically through light wells, glass floors and staircases, thus opening spaces across levels and creating a flexible and welcoming family home environment.
       
     
LH_ED_NAARO_14.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_01.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_04.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_03.jpg
       
     
Main 14.jpg
       
     
Stair 16.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_07.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_06.jpg
       
     
Stair 8.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_08.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_11.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_10.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_09.jpg
       
     
Base 10.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_12.jpg
       
     
Upp 6.jpg
       
     
Upp 8.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_13.jpg
       
     
Chipstead Street_1 sm.jpg
       
     
       
     
Dining.jpg
       
     
Section 2 1.jpg
       
     
BS 1.jpg
       
     
GFL 1.jpg
       
     
FFL 1.jpg
       
     
SFL 1.jpg
       
     
_SW6 Lightwell House
       
     
_SW6 Lightwell House

London, United Kingdom
Private Residence | 300 sq m
Completed 2016

Photography © NAARO

 This unique 19th century Lion House is located in an exclusive Fulham terrace. The main body of the building and its rear wing are carefully extended towards the rear and side in accordance with the historical constraints imposed by its heritage context. Extensive rooflights topping the extensions are utilised to expose newly open, contemporary interiors, capturing abundant natural light and opening carefully sculpted internal openings. An ample basement is connected to the upper levels both visually and physically through light wells, glass floors and staircases, thus opening spaces across levels and creating a flexible and welcoming family home environment.
       
     

This unique 19th century Lion House is located in an exclusive Fulham terrace. The main body of the building and its rear wing are carefully extended towards the rear and side in accordance with the historical constraints imposed by its heritage context. Extensive rooflights topping the extensions are utilised to expose newly open, contemporary interiors, capturing abundant natural light and opening carefully sculpted internal openings. An ample basement is connected to the upper levels both visually and physically through light wells, glass floors and staircases, thus opening spaces across levels and creating a flexible and welcoming family home environment.

LH_ED_NAARO_14.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_01.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_04.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_03.jpg
       
     
Main 14.jpg
       
     
Stair 16.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_07.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_06.jpg
       
     
Stair 8.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_08.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_11.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_10.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_09.jpg
       
     
Base 10.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_12.jpg
       
     
Upp 6.jpg
       
     
Upp 8.jpg
       
     
LH_ED_NAARO_13.jpg
       
     
Chipstead Street_1 sm.jpg
       
     
       
     
Dining.jpg
       
     
Section 2 1.jpg
       
     
BS 1.jpg
       
     
GFL 1.jpg
       
     
FFL 1.jpg
       
     
SFL 1.jpg